Yritysinfo/ Our company

PJ Team on jo v. 1995 perustettu perheyritys. Toimintamme kulmakiviä ovat konsultointi, mentorointi, valmennus, hallitustyöskentely ja erilaisten ratkaisujen tarjoaminen yritysten ja yksilöiden tarpeisiin. Myös kirjoista on pikku hiljaa syntymässä tuotteemme.

Toimintamme perustuu vahvaan verkostoitumiseen ja yhteistyökumppanimme ovat alan parhaita asiantuntijoita ja osaajia omalla alallaan. Tavoitteenamme on löytää yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme parhaat yhteistyötahot myös oman verkostomme kautta.

Valmennuksessa ja mentoroinnissa sekä työyhteisösovittelussa osaamisemme perustuu pitkään johtamiskokemukseen ja alan sertifioituihin tutkintoihin. Apuna käytämme alan parhaita työkaluja ja analyysejä.

Ensisijainen asiakkaamme on yksilö, jonka tavoite on kehittyä yksilönä työyhteisössään oman paranevan itsetuntemuksensa kautta. Yritys kehittyy yksilöidensä kautta  ja osaavat kehittymishaluiset yksilöt ovat paras tae yrityksen kasvulle.

Konsulttiyhtiönä pystymme laaja-alaisesti tarjoamaan erilaisia ratkaisuja yritysten erilaisiin ongelmiin.

Merkittävä kansainvälinen kokemus sekä perehtyneisyys laajasti eri ratkaisumalleihin sekä laaja kansainvälinen verkostomme mahdollistaa tuotteiden tai palveluiden markkinoinnin ja myynnin myös globaalisti.

Yhtiön hallitus:

Anne Vuorinen, KM, hallituksen puheenjohtaja, p. 050-4150974

Janne Vuorinen

Annukka Vuorinen

Jussi Vuorinen

Toimitusjohtaja /CEO: 

Jukka-Pekka Vuorinen, HuK, MJD, HHJ

Aalto EE Joko86

Certified Progress Coach, CxO Certified Mentor,

Ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelija

Diplomi-Fasilitaattori,

NLP Practitioner

RMP Master – Reiss Motivation Profile, auktorisoitu testien analysoija