Referenssit

***

Saumaton yhteistyö SM liigan johtamisessa puheenjohtaja toimiessani J-P:n kanssa 5 vuotta. Olemme myöhemmin toimineet myös yhteistyössä Digitalisoinnin ja IT palvelujen osalta. JP:llä hyvä kyky omaksua uusia asioita ja pelkistää ongelmien ratkaisuja”.

– Timo Rajala, CEO, Rajalimes Oy, ex-puheenjohtaja Jääkiekon SM-liiga Oy ja CEO Pohjolan Voima Oy

***

Olen toiminut organisaatioiden, johtoryhmien, ihan tavallisten ihmisten ja urheilun mentaalivalmentajana yli 20 vuotta. Aika ajoin pyydetään kirjoittamaan referenssilausunto ja tällä kertaa teen sen erityisen mielelläni. Syy siihen löytyy siitä että vaikka JP: llä asiantuntemusta on kiistattoman paljon, ei hänen tarvitse korostaa tuota osaamistaan saadakseen asiakkaan luottamuksen. Kommunikoinnin valmentajana arvostan erityisesti ihmisiä, jotka eleillään ja ilmeillään näyttävät keskittyvänsä juuri siihen mitä sinulla on heille sanottavaa. Tämä taas johtaa useimmiten siihen, että valmentaja ymmärtää asiakkaan tarpeen ja voi näin käyttää ammattitaitoaan jotta kehitettävät asiat saadaan haluttuun lopputulokseen. Voin lämpimästi suositella mentoriksi Jukka – Pekka Vuorista, sillä silloin ei järki todellakaan lepää takapenkissä.

– Mika Kuusisto,Valmentaja. Tj, Humanic Oy, www.humanic.fi

 
***

Olen tunteunut J-P:n jo pitkään yhteistyökumppanina ja yhteistyömme on aina ollut hyvää ja rakentavaa. Olympiakomitean puheenjohtajana haluan mainita erityisesti hänen merkittävän tehtävänsä Torinon Olympialaisten jääkiekon vastuujohtajana, jollaisessa positiossa kukaan muu suomalainen ei aiemmin ole ollut päätoimisena. Lisäksi hän suoriutui tehtävästään erinomaisesti lajille vieraissa olosuhteissa.

 – Risto Nieminen, puheenjohtaja, Suomen Olympiakomitea

 
***
 Jukka-Pekalla on vahva ja kokonaisvaltainen näkemys yritystoiminnan kehittämiseen. Hän tuo näkemyksiään esille positiivisella, innostavalla ja coachaavalla tavalla

– Hanna Hämäläinen, Project leader

 ***

Yhteistyö J-P Vuorisen kanssa on ollut aina mutkatonta ja sujuvaa. Hänellä on takanaan erittäin hieno ura suomalaisen urheilumaailman johtotehtävissä ja arvostan todella paljon sitä, että olen saanut sparrailla esimerkiksi uusiin konsepteihin liittyviä ajatuksiani J-P:n kanssa.

 – KTT Arto Kuuluvainen, Senior Client Service Manager, M3 Research A/S

***

Tunnen J-P:n jo vuosien takaa. Ystävyytemme alkoi jo vuonna 1975, jolloin pelasimme Tampereen Ilveksen A-junioreiden SM-kultajoukkueessa.

Tiemme ovat kohdanneet 40-vuoden aikana toistuvasti ja pidän J-P:tä luotettavana, asioihin paneutuvana ja sitoutuvaisena ihmisenä. J-P:n ajatuksia, kokemusta ja usein innovaatioisiakin neuvoja olen (oman vaihtelevan työurani aikana) oppinut arvostamaan”.

 – Risto Kankaanperä, yrittäjä, SConnect Oy, www.sconnect.fi

 ***
***
Olemme tunteneet jo pitkään ja meillä on ollut useita ja rakentavia keskusteluja vuosien varrella. Hienoa, että J-P on nyt mukana myös minulle rakkaassa innovaatiotoiminnassa. Hänellä on siihen varmasti riittävät edellytykset.

– Arto Tuominen, entinen Kauppalehden päätoimittaja, Innovaatio asiantuntija, monitoimimies, Headline Oy

***
Minulle J-P Vuorinen on uusi tuttavuus, mutta hoidin hänen yritykselleen musiikin videotuotantoon liittyvän projektin ja yhteistyömme sujui hyvin. Asiat hoituivat sovitulla tavalla sekä ammattitaitoisesti ja yhteistyömme varmasti jatkuu.

 – Markku ”Mape” Veijalainen toimittaja, ohjaaja, Cimiez Oy

***

Aitoa, luotettavaa ja rakentavaa keskustelua, jonka vuorovaikutteisuuden kautta ideat kehittyvät edelleen.
– Timo Liias, yrittäjä, Uptome Oy

 ***

Jukka-Pekan monipuolinen kokemus  on antanut mainiot eväät mentorointiin.  Olen itse yritysjohtajana ollut Jukka-Pekan mentoroitavana ja koin sen erittäin positiivisena ja hyödyllisenä työni kannalta.

– Tommi Reijola, CEO, yrittäjä, iGuzzini Finland&Baltic Oy

 ***
J-P on kokenut ammattilainen, joka on keitetty kovimmissakin keitoissa. Hän on tasapainoinen ja miellyttävä persoona, jonka kanssa on helppo toimia. Uskon hänen kokemuksistaan olevan hyötyä monen toimialan tekijöille.

– Esa Honkalehto, toimitusjohtaja, Ilves-Hockey Oy